+1
Declined

All structures move to the bottom of the map

Rax 4 years ago • updated by Jan - Eric Merzel 4 years ago 11

for example gold shrines and pig sties

pc

windows 7 home premium
64pit
6,00 GB
Intel(R) HD Graphics 3000
Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz
the build is 1.3.2
On imported skirmish map

output_log

Game Version:
Steam Public
Platform:
Windows

Hello Rax,
I am unsure what the problem is actually, can you add some more details?
And if you wouldn't mind, could you make a screen shot?
Right now I can only guess what this report is about.

These are gateways.

This is were everything is (game lags and all noises)

gold was taken of of the vault and putt in to piles and then disappeared.

Rooms that i made a littl time ago didnt change.

It started from the top and tile by tile moved down.

As you can see i playd for a wile

Uhhh this looks really messy.
I have never seen something like this so far and I am pretty sure this will not happen on every map as we tested this feature on multiple.

Which map is it? Can it be found on Workshop?
Did you encounter this on any other map as well?

Can you restart the game, import it again to trigger the problem and then once it occured, quit the ggame and upload your output_log.txt,
like specified here https://forum.subterraneangames.com/threads/please-read-how-to-report-a-bug.4689/
It's important to always grab the log before restarting the game after a problem occured, because it will be recreated on each launch.

There must be anything going utterly wrong which caused the problem.
The log might allow us to figure out what it was.

Cheers


yes that is a complete mess, please provide the necessary information and i will have a look ASAP

+1

i put the output_log under the first massage

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=587799852&searchtext=

the 2 first saves in skirmis are before and after

Same problem


My minions get angry when they can't find any food or money cause of the abscence of them in the rooms ha, ha, ha...

The problem appeared when I clicked a notificacion "A Minion is being attacked" and sent me to one corner on the map where there was nothing else than stone and edge fog, then I came back over my dungeon and the stuff was missing on rooms. I saved and restart the game but it loads with the same bug.


PC

Windows 10 Pro
x64
Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz 3.60 GHz

16 GB DDR3
NVIDIA GeForce GT 640 2GB
Build 1.3.2
Imported Single Player Map Shocky's "The Fortress of Baldiak"


output_log.txt


I'm attaching just a single screenshot as is the same issue than Rax


I hope you can debug this issue soon and I be able to finish this game map.

Cheers.

We are not yet 100% sure but it could be that this can happen on very large maps with too many objects.
Our networking can only handle up to 16384 objects and if this number is exceeded more objects can not be handled anymore and wont be placed correctly on the map.
However I wonder if such maps are even playable, because the amount of stuff should cause quite some lags.

You're right V0id, the game had lags at the end, I thought I had bad setting of my videocard for WFTO but with other maps and campaign it works very smoothly.

Such a pitty, cause this is an awesome map haha.

+1

Yea people go crazy with the map editor making almost unplayable maps with far too much stuff :D
However in this case the limit comes from the fact that these maps need to be compatible for multiplayer and our networking framework limits us to the said amount of objects.
It would be quite some work to allow more objects for single player only and since such maps do not perform well I think it's not worth to change this.