0
Afvist

Creatures not attack the neutral defences.

Windows 8.1 64 bit, 8 Gm RAM, Intel(R) Core(TM) I7-4500 CPU1.80 GHz 2.40

GHz GPU: AMD Radeon R7 M265, Intel(R) HD Graphics Family. Version game 1.40f4



Made sure on my map. Because of this, shrines are inaccessible to all Underlords. Themselves neutral bombard and swords Lotus - attack. But I raise a flag to them (and opponents are bots, too, put), units (of all types, and reasonable, and beasts, and titanium, and fire spirits) just go back and forth and not attacking. Please fix. Played 2 times, everytime the same. Replacement for Imperial defences is not universal (there are maps with active Empire) and does not negate the bug.

output_log.txt

War for the Overworld Launcher Log.txt

Game Version:
Steam Public
Platform:
Windows
GOD, JEG ER TILFREDS

It's a pity :(

Tilfredshedsangivelse af Галиев Рустем 3 år siden
Accepted

Known issue, should be fixed soon.


Thanks for the report.

We must also maintain the specified map in its current form? Please write when you use it or a copy of it to the test - because I want to replace it in neutral on the Imperial defences.

we can not say for sure, i would suggest that you keep your map saved locally to republish it when this is fixed

This is a good suggestion. I mean, it will not hurt you in removing this bug, if I replace the neutral on the Imperial defences, in my map, and publish changes?

that should fix the issues, yes. Just make sure to republish it after the fix :)

Kundesupport af UserEcho